ЗА НАС

Ако се нуждаете от прецизно и коректно установяване на вашата авария във ВИК отоплителната  или електрическата инсталация в София, фирма „Елит Строй Комерс“ е Вашият надежден избор. При нас работят квалифицирани служители с богат опит. В момента разполагаме с четири мобилни екипа от висококвалифицирани служители  с богат практически опит които са оборудвани с най модерните уреди за диагностициране и установяване на аварии . Всеки от мобилните екипи разполага с професионални термографи, термоскенери и ендоскопски апарати, с които откриването на повредите се извършва бързо и надеждно и може да бъде документирано със снимка или видеоматериал.

Авариите във ВиК ,отоплителната  или електрическата инсталация,  могат да нанесат дългосрочни щети на апартаментите  помещенията или цялата сграда. Неприятните ситуации не бива да се неглижират и изискват спешни мерки. Най важното при такава ситуация е да се установи акуратно каква е повредата и да се представи оценка за времето и стойността на последващия ремонт. Тук се намесват и нашите професионалисти които ще извършат прецизен оглед и коректно ще ви уведомят за размера на аварията и приблизителната стойност на ремонта за да не бъдете заблуждавани от недобросъвестни майстори и фирми.

С натискане на – Опцията ЗАЯВИ ОГЛЕД може да запазите точен ден и час за посещение от наш екип в най удобното за вас.

Ако решите да ползвате нашите услуги за извършване на ремонтните дейности можем да ви гарантираме висок професионализъм и едни от най добрите цени в бранша.

Гарантираме за качеството на предлаганите от нас услуги 

НАШЕТО МОТО Е ВСЕКИ НАШ КЛИЕНТ СТАВА НАШ ПРИЯТЕЛ!

Scroll to Top