ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общи условия за ползване на уеб сайт за ВиК услуги “Елит Строй Комерс”

Добре дошли на уеб сайта за ВиК услуги “Елит Строй Комерс”. Моля, прочетете внимателно общите условия за ползване преди да използвате нашия сайт. Ползването на този уеб сайт подлежи на следните условия и правила. С използването на този уеб сайт, вие се съгласявате да спазвате тези условия. Ако не се съгласявате с тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт.

1. Интелектуална собственост

1.1. Всички материали на този уеб сайт, включително текстове, графики, лога, изображения, аудио и видео записи, са собственост на уеб сайта или на трети страни, които са предоставили съответните лицензии за ползването им.

1.2. Забранява се копирането, разпространението или използването на материали от този уеб сайт без предварително писмено разрешение от собствениците на съответните права.

2. Лични данни и GDPR

2.1. При събиране и обработка на лични данни на потребителите, ние спазваме изискванията на Общия регламент за защита на данните (GDPR) и другите приложими закони за защита на данните.

2.2. Посетете нашата Политика за поверителност, за да получите информация относно начина, по който събираме, използваме и защитаваме вашите лични данни.

3. Външни връзки

3.1. Този уеб сайт може да съдържа връзки към външни уеб сайтове или услуги, които не са под наш контрол. Ние не носим отговорност за съдържанието или политиките за поверителност на такива уеб сайтове или услуги.

4. Отказ от отговорност

4.1. Използването на този уеб сайт е на ваша собствена отговорност. Ние не носим отговорност за вреди, причинени от неправилна употреба на информацията, предоставена на уеб сайта.

5. Промени в общите условия

5.1. Разработчиците на този уеб сайт имат правото да променят или актуализират общите условия по всяко време без предизвестие. Промените ще влязат в сила веднага след публикуването им на уеб сайта.

Моля, имайте предвид, че тези общи условия за ползване може да се допълват или променят в зависимост от спецификата на услугата и законодателството. Ако имате въпроси относно общите условия за ползване на уеб сайта, моля, свържете се с нас.

Последно актуализирано: 25.04.2024г.

Scroll to Top